Професійні маргарини

Професійні маргарини TM LOREN - це ексклюзивні та професійні рішення для сучасних пекарів та кондитерів, виготовлені виключно з високоякісних інгредієнтів і повністю відповідають європейським вимогам. Окрім того, можуть бути адаптовані та розроблені відносно специфічних потреб окремого виробника. В асортименті маргаринів для промисловості є: столові маргарини від 25% до 82% жирності, маргарини для листкового тіста, маргарини для кремів, рідкі маргарини, PALM Free – маргарини

Маргарини для промисловості:

Маргарини столові LOREN ECONOM

Маргарин столовий «LOREN Ніжний 25%»

Призначений для виготовлення низькожирних кондитерських виробів, борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів. Ідеальне сіпввідношенння "ціна-якість"

Г/я 13 кг/20 кг. Термін зберігання 180 діб

Маргарин столовий LOREN Ніжний 25%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 25 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 14.98 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 25.0-36.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 7-17 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарин столовий «LOREN Бутербродний 40%»

Широко використовується в хлібопекарському виробництві та кулінарії

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 220 діб

Маргарин столовий LOREN Бутербродний 40%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 40 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 59.68 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27.0-38.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарин столичний «LOREN Столичний 60%»

Призначений для виготовлення хлібобулочних виробів та інших кондитерських виробів. Використовується для виробництва низькокалорійного печива та інших борошняних виробів. Рекомендується для приготування заварного напівфабрикату

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 220 діб

Маргарин столовий LOREN Столичний 60%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 60 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 39.4 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27,0-38,0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарини столові LOREN STANDART

Маргарин столовий «LOREN Cонячний 72%»

Призначений для виготовлення виробів із пісочного тіста усіх видів: пісочного печива, пісочних напівфабрикатів, тістечок, кексів та інших кондитерських виробів. Також заварних тістечок, типу "еклер". За рахунок зменшеного вмісту жирів, дозволяє зменшити витрати, не втратитивши в якості

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

Маргарин столовий LOREN Cонячний 72%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 72 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 27.5 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27.0-38.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарин столовий «LOREN Cream 72%»

Призначений для виготовлення виробів із пісочного тіста усіх видів: пісочного печива, пісочних напівфабрикатів, тістечок, кексів та інших кондитерських виробів. Також заварних тістечок, типу "еклер". А також для виробництва кондитерських кремів, кремових прикрас для тортів та тістечок, з використанням цукрових сиропів, приготування суфле для тортів, сирних мас

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

Маргарин столовий LOREN Cream 72%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 72 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 27.9 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27.0-38.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарин столовий «LOREN Universal 82%»

Призначений для виготовлення борошняних, хлібобулочних виробів, пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, тістечок та інших кондитерських виробів (здобних, цукрових, заварних сортів печива і ін.), кремів, при цьому швидше темперується, має нижчу точку плавлення, що покращує органолептичні показники готових виробів та їх засвоєння. Не містить молока

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

Маргарин столовий LOREN Universal 82%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 82 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 17.48 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27,0-38,0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарин столовий «LOREN Молочний 82%»

Призначений для виготовлення борошняних, хлібобулочних виробів, пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, тістечок та інших кондитерських виробів (здобних, цукрових, заварних сортів печива і ін..), кремів

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

Маргарин столовий LOREN Молочний 82%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 82 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 17.48 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27,0-38,0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарини столові LOREN PREMIUM

Маргарин столовий «LOREN Cream and Cake 82%»

Призначений для виготовлення начинок та прошарків тортів, рулетів та тістечок, суфле для тортів, а також кремових прикрас для тортів та тістечок з використанням молочно-цукрових сиропів Premium сегмента

Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

Маргарин столовий LOREN Cream and Cake 82%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 82 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 17.48 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 27.0-38.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 17-28 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

LOREN для листкового тіста

Маргарин для листкового тіста «SUPER Puff Pastry 80%»

Рекомендується для виготовлення класичних листкових виробів, круасанів з дріжджового тіста (в т.ч. виробів для шокової заморозки), а також для приготування листкового печива

Ящик, 10 кг (5 пластів по 2 кг). Термін зберігання 240 діб

Маргарин для листкового тіста LOREN SUPER Puff Pastry 80%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 80 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 19.42 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 34.0-44.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 27-55 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

Маргарин для листкового тіста «DELICATE Puff Pastry 72%»

Застосовується для виготовлення повноцінного асортименту високоякісних кондитерських і хлібобулочних виробів з листкового тіста. Не уступає по якості високожирному SUPER Puff Pastry 80% , але дозволяє здешевити кінцевий продукт

Ящик, 10 кг (5 пластів по 2 кг). Термін зберігання 240 діб

Маргарин для листкового тіста LOREN DELICATE Puff Pastry 72%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 72 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 27.18 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 34.0-44.0 ДСТУ 4463
Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, % 27-55 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

LOREN рідкий

Маргарин рідкий жирністю 40%

Призначений для використання в хлібопекарському, кондитерському виробнициві. Рекомендується для приготування різних видів тіста і змащування форм. Не потребує темперування, відразу готовий до споживання. Покращує якість готового продукту. Без пальмової олії. Знижує витрати

Відро, 10 кг. Термін зберігання 220 діб

LOREN рідкий жирністю 40%
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 40 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 59.83 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 17.0-36.0 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418

LOREN рідинний

Маргарин рідинний жирністю 80% (Palm Free)

Призначений для виготовлення борошняних, хлібобулочних виробів, кексів, бісквітів і ін. Не містить пальмової олії. Не потребує темперування, відразу готовий до споживання

Відро, 10 кг. Термін зберігання 220 діб

Loren маргарин рідинний жирністю 80% (Palm Free)
Найменування показника Параметри Метод контролю
Масова частка жиру, % 80 ДСТУ 4463
Масова частка вологи та летких речовин, % 19.41 ДСТУ 4463
Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг 5, 10 ДСТУ 4463
Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С 17.0-36.0 ДСТУ 4463
Вміст трансізомерів до, % 2 ДСТУ ISO 5508
ДСТУ 30418