UA

    Професійні маргарини

    Професійні маргарини TM LOREN - це ексклюзивні та професійні рішення для сучасних пекарів та кондитерів, виготовлені виключно з високоякісних інгредієнтів і повністю відповідають європейським вимогам. Окрім того, можуть бути адаптовані та розроблені відносно специфічних потреб окремого виробника. В асортименті маргаринів для промисловості є: столові маргарини від 25% до 82% жирності, маргарини для листкового тіста, маргарини для кремів, рідкі маргарини, PALM Free – маргарини

    Маргарини для промисловості:

    Маргарини столові LOREN ECONOM

    Маргарин столовий «LOREN Ніжний 25%»

    Призначений для виготовлення низькожирних кондитерських виробів, борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів. Ідеальне сіпввідношенння "ціна-якість"

    Г/я 13 кг/20 кг. Термін зберігання 180 діб

    Маргарин столовий LOREN Ніжний 25%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %25ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %14.98ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С25.0-36.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %7-17ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарин столовий «LOREN Бутербродний 40%»

    Широко використовується в хлібопекарському виробництві та кулінарії

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 220 діб

    Маргарин столовий LOREN Бутербродний 40%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %40ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %59.68ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27.0-38.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарин столичний «LOREN Столичний 60%»

    Призначений для виготовлення хлібобулочних виробів та інших кондитерських виробів. Використовується для виробництва низькокалорійного печива та інших борошняних виробів. Рекомендується для приготування заварного напівфабрикату

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 220 діб

    Маргарин столовий LOREN Столичний 60%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %60ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %39.4ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27,0-38,0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарини столові LOREN STANDART

    Маргарин столовий «LOREN Cонячний 72%»

    Призначений для виготовлення виробів із пісочного тіста усіх видів: пісочного печива, пісочних напівфабрикатів, тістечок, кексів та інших кондитерських виробів. Також заварних тістечок, типу "еклер". За рахунок зменшеного вмісту жирів, дозволяє зменшити витрати, не втратитивши в якості

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

    Маргарин столовий LOREN Cонячний 72%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %72ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %27.5ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27.0-38.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарин столовий «LOREN Cream 72%»

    Призначений для виготовлення виробів із пісочного тіста усіх видів: пісочного печива, пісочних напівфабрикатів, тістечок, кексів та інших кондитерських виробів. Також заварних тістечок, типу "еклер". А також для виробництва кондитерських кремів, кремових прикрас для тортів та тістечок, з використанням цукрових сиропів, приготування суфле для тортів, сирних мас

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

    Маргарин столовий LOREN Cream 72%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %72ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %27.9ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27.0-38.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарин столовий «LOREN Universal 82%»

    Призначений для виготовлення борошняних, хлібобулочних виробів, пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, тістечок та інших кондитерських виробів (здобних, цукрових, заварних сортів печива і ін.), кремів, при цьому швидше темперується, має нижчу точку плавлення, що покращує органолептичні показники готових виробів та їх засвоєння. Не містить молока

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

    Маргарин столовий LOREN Universal 82%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %82ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %17.48ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27,0-38,0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарин столовий «LOREN Молочний 82%»

    Призначений для виготовлення борошняних, хлібобулочних виробів, пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, тістечок та інших кондитерських виробів (здобних, цукрових, заварних сортів печива і ін..), кремів

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

    Маргарин столовий LOREN Молочний 82%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %82ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %17.48ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27,0-38,0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарини столові LOREN PREMIUM

    Маргарин столовий «LOREN Cream and Cake 82%»

    Призначений для виготовлення начинок та прошарків тортів, рулетів та тістечок, суфле для тортів, а також кремових прикрас для тортів та тістечок з використанням молочно-цукрових сиропів Premium сегмента

    Г/я, 10 або 20 кг. Термін зберігання 240 діб

    Маргарин столовий LOREN Cream and Cake 82%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %82ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %17.48ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С27.0-38.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %17-28ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    LOREN для листкового тіста

    Маргарин для листкового тіста «SUPER Puff Pastry 80%»

    Рекомендується для виготовлення класичних листкових виробів, круасанів з дріжджового тіста (в т.ч. виробів для шокової заморозки), а також для приготування листкового печива

    Ящик, 10 кг (5 пластів по 2 кг). Термін зберігання 240 діб

    Маргарин для листкового тіста LOREN SUPER Puff Pastry 80%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %80ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %19.42ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С34.0-44.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %27-55ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    Маргарин для листкового тіста «DELICATE Puff Pastry 72%»

    Застосовується для виготовлення повноцінного асортименту високоякісних кондитерських і хлібобулочних виробів з листкового тіста. Не уступає по якості високожирному SUPER Puff Pastry 80% , але дозволяє здешевити кінцевий продукт

    Ящик, 10 кг (5 пластів по 2 кг). Термін зберігання 240 діб

    Маргарин для листкового тіста LOREN DELICATE Puff Pastry 72%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %72ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %27.18ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С34.0-44.0ДСТУ 4463
    Вміст твердих тригліцеридів при 20 ˚С, %27-55ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    LOREN рідкий

    Маргарин рідкий жирністю 40%

    Призначений для використання в хлібопекарському, кондитерському виробнициві. Рекомендується для приготування різних видів тіста і змащування форм. Не потребує темперування, відразу готовий до споживання. Покращує якість готового продукту. Без пальмової олії. Знижує витрати

    Відро, 10 кг. Термін зберігання 220 діб

    LOREN рідкий жирністю 40%
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %40ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %59.83ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С17.0-36.0ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418

    LOREN рідинний

    Маргарин рідинний жирністю 80% (Palm Free)

    Призначений для виготовлення борошняних, хлібобулочних виробів, кексів, бісквітів і ін. Не містить пальмової олії. Не потребує темперування, відразу готовий до споживання

    Відро, 10 кг. Термін зберігання 220 діб

    Loren маргарин рідинний жирністю 80% (Palm Free)
    Найменування показникаПараметриМетод контролю
    Масова частка жиру, %80ДСТУ 4463
    Масова частка вологи та летких речовин, %19.41ДСТУ 4463
    Перекосидне число у жирі, виділеного з маргарину, 1/2О ммоль/кг5, 10ДСТУ 4463
    Температура плавлення жиру, виділеного з маргарину, ˚С17.0-36.0ДСТУ 4463
    Вміст трансізомерів до, %2ДСТУ ISO 5508
    ДСТУ 30418
    ;