Кулінарна книга

Запіканка картопляна з курятиною

Запіканка картопляна з курятиною
Інгредієнти
  • картопля 500 г
  • стегна курячі 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • яйця курячі 2 шт.
  • маргарин «Сонячний 72%» ТМ Maselko 100 г
  • олія 4 ст. л.
  • сіль та перець чорний мелений
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Картоплю почистити та відварити до готовності в підсоленій воді. Розім'яти з «вершковим «маргарином до стану пюре. Вмішати яйця.

  • Крок 2

    Стегно куряче відварити до готовності. Відділити кісточки. Пропустити через м'ясорубку.

  • Крок 3

    Цибулю порізати кубиком і обсмажити на олії до золотистого кольору.

  • Крок 4

    Сполучити курятину і цибулю. Присмачити сіллю і перцем.

  • Крок 5

    Форму для випічки (невелику) змастити вершковим маргарином і викласти 2\3 маси картоплі. Зверху викласти начинку із курятини.

  • Крок 6

    Решту пюре помістити у кондитерський мішечок з насадкою «зірочка» і витиснути фігурні горбики по всій поверхні.

  • Крок 7

    Запікати у духовці при 180℃ на протязі 20 хвилин.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)