Картоплю почистити та відварити до готовності в підсоленій воді. Розім'яти з маргариномТМ Мако до стану пюре. Вмішати яйця.
Стегно куряче відварити до готовності. Відділити кісточки. Пропустити через м'ясорубку.
Цибулю порізати кубиком і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Сполучити курятину і цибулю. Присмачити сіллю і перцем.
Форму для випічки (невелику) змастити вершковим маргарином і викласти 2\3 маси картоплі. Зверху викласти начинку із курятини.
Решту пюре помістити у кондитерський мішечок з насадкою «зірочка» і витиснути фігурні горбики по всій поверхні.
Запікати у духовці при 180℃ на протязі 20 хвилин.
Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)