Кулінарна книга

Вершково-грибний соус

Вершково-грибний соус
Інгредієнти
  • Гриби шампіньйони 100 г
  • Вершки 300 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Маргарин «Десертний особливий 40%» ТМ Mako 50 г
  • Олія соняшникова рафінована 4 4 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Очищені гриби дрібно нарізати на ті шматочки, які ви хочете бачити в соусі.

  • Крок 2

    Цибулю порізати кубиками. На соняшниковій олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.

  • Крок 3

    Потім приєднати до неї шампіньйони і смажити під кришкою поки волога не випарується.

  • Крок 4

    На іншій сковороді потрібно розтопити маргарин і вмішати туди ложку борошна, щоб не було грудочок. Якщо є бажання зробити соус кремового кольору - потрібно спочатку обсмажити муку (на сухій сковороді), а потім додати туди маргарин, для того щоб соус був менш густим, обмежтеся чайною ложкою борошна.

  • Крок 5

    Далі необхідно влити вершки і ретельно перемішати. Соус слід готувати на повільному вогні, постійно помішуючи і не доводячи до кипіння.

  • Крок 6

    Туди додати обсмажені з цибулею гриби і помішувати соус ще протягом 3 хвилин, якщо він здається вам занадто густим - розбавите молоком і поварити ще декілька хвилин.

  • Крок 7

    Перелити в соусник і подавати теплим.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)