Кулінарна книга

Тріска запечена

Тріска запечена
Інгредієнти
  • 600 г тріски в шкірці
  • 6 картоплин
  • 2 моркви
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 2 томата
  • 2 частини курячого бульйону
  • 1 дц.л. подрібненої петрушки
  • 100 г маргарину столового «Вершковий 60%» ТМ Maselko
  • цедра одного лимона
  • 200 г горошку
  • оливкової олії EV 2 ст. л.
  • Сіль і перець
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Запікати картоплю з цибулею, морквою і оливковою олією при температурі 200 С протягом 20 хвилин.

  • Крок 2

    Збити вершковий маргарин з петрушкою і лимоном та приправити сіллю з перцем.

  • Крок 3

    Нарізати скибочками часник, великими шматочками лимон, половинками томати і приєднати до тріски, курячого бульйону, обсмажених овочів. Смажити ще 10 хвилин.

  • Крок 4

    На завершальній фазі додати вершковий маргарин з горошком і дати йому розтанути.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)