Кулінарна книга

Свинина по-німецьки

Свинина по-німецьки
Інгредієнти
  • свинина 1 кг
  • капуста квашена 1 кг
  • картопля 6 шт.
  • цибуля 5 шт.
  • морква 1 шт.
  • сметана 200 г
  • сир 100 г
  • Капуста брокколі 1-2 суцвіття
  • Маргарин «Сонячний 72%» ТМ Maselko 3 ст. л.
  • Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Підготуйте необхідні продукти, овочі почистіть, вимийте, поріжте на невеликі шматочки. М'ясо також необхідно порізати на кубики, розміром, приблизно 2х2. Сир натріть на крупній тертці.

  • Крок 2

    Трохи посоліть м'ясо і картоплю. Починаємо формувати горщик: невеликою кількістю маргарину змастіть горщик зсередини, викладіть в нього свинину і трохи цибулі, додаємо спеції за смаком. Прекрасно підійде розмарин.

  • Крок 3

    Наступним шаром необхідно викласти квашену капусту, краще класти побільше, добре приминаючи, слідом додайте цибулю.

  • Крок 4

    Далі додаємо картоплю і моркву, викладаємо броколі. За бажанням додайте трохи води. Якщо ви цього не зробите, нічого страшного, вистачить соку з овочів.

  • Крок 5

    Змастіть поверхню кожного горщика сметаною (за бажанням можна додати і майонез), присипте тертим сиром, накрийте кришкою і відправте в духовку. Духовку слід включити на температурний режим в 200 градусів і залишити страву на годину. Після цього посипте свіжою зеленню і можна подавати.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)