Кулінарна книга

Сьомга в м’ятно-лимонному соусі

Сьомга в м’ятно-лимонному соусі
Інгредієнти
  • 4-ри куски cьомги;
  • 1 ст. л. крупнозернистої гірчиці;
  • 100 мл йогурту;
  • 100 г маргарину м’якого низькокалорійного «Ніжний 25%» ТМ Maselko
  • 3 ст. л. дрібно нарізаної свіжої м’яти;
  • сік половинки лимона;
  • 2 зубчики часнику.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Філе сьомги – відомий афродизіак – приготувати над парою чи під кришкою в незначній кількості води, що збереже корисні властивості продукту.

  • Крок 2

    Соус: маргарин м’який бутербродний «Маселко» НІЖНИЙ злегка розігріти та змішати з йогуртом і гірчицею, додати м’яту, сік лимону і часник (попередньо подрібнений в часничниці).

Готова страва

Перед подачею на стіл сьомгу полити соусом та прикрасити зеленню.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)