Кулінарна книга

Сирний десерт з ягодами

Сирний десерт з ягодами
Інгредієнти
  • маргарин столовий «Десертний 40%» ТМ Maselko 200 г
  • борошно вищого ґатунку - 2 склянки.
  • цукор - 1 склянка.
  • сода 1 ч.л.
  • сметана 2 ст. л.
  • сир домашній 500 г
  • яйця 2 шт.
  • ванілін 1 г
  • свіжі ягоди або джем - 1 склянка.
  • цукор 5 ст. л.
  • сметана 3 ст. л.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Для начинки сир перетерти з цукром, додати сметану, цукор і ванілін, перемішати.

  • Крок 2

    В масу додати яйця. Можна збити міксером на низькій швидкості.

  • Крок 3

    Змішати 2 скл. борошна, цукор та маргарин, попередньо подбріблений. Руками перетерти в крихту. Відокремити 1/3 частину та відкласти у бік.

  • Крок 4

    В інше тісто додати 2 ст. л сметани, замісити, якщо буде сильно липнути до рук - додати ще борошна.

  • Крок 5

    Скачати тісто у форму кулі, прибрати на 30 хв в холод.

  • Крок 6

    Тісто викласти у форму, зробити бортик, налити трохи начинки, насипати ягід або покласти джем, залити ще трохи начинки, знову ягоди і т.д. Можна ягоди або джем відразу перемішати з сирною масою.

  • Крок 7

    Зверху посипати пісочної крихтою.

  • Крок 8

    Пекти при 180 °C 40-50 хв. Повністю остудити, нарізати.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)