Кулінарна книга

Шоколадний кекс-пудинг з соусом

Шоколадний кекс-пудинг з соусом
Інгредієнти
  • Маргарин столовий «Десертний особливий 40%» - (розм’якшеного) 100 г
  • Цукор дрібнокристалічний 100 г
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно - 125 г + ½ ч.л. розрихлювала
  • Ванільний екстракт 1 ч.л.
  • Какао-порошок 4 ст. л.
  • Молоко 2 ст. л.
  • Цукор світло-коричневий 100 г
  • Кип’яток 225 мл
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Духовку розігріти до 180С. У велику миску викласти розм’якшений Маргарин Десертний, перетерти його з цукром у однорідну масу. Збивати масу міксером , повільно додаючи по одному яйцю, всипати з кожним по ложці борошна для того, щоб маса не розшарувалося. Продовжуючи збивання, добавте ванільний екстракт, залишки борошна з розпушувачем та 2 ст. л. какао-порошку. Влийте молоко, перемішайте до однорідності. Поставте форму на деко і перекладіть у неї підготовлене тісто.

  • Крок 2

    У чашці змішайте залишки какао-порошок з світло-коричневим цукром. Влийте кип’яток, ретельно розітріть, щоб цукор розчинився. Отриманим соусом полийте шоколадне тісто в формі.

  • Крок 3

    Випікайте пудинг 35 хв. Зверху він покриється скоринкою, а знизу залишиться рідкий соус. Залиште у формі на 5-10 хв. (не більше, інакше бісквіт вбере соус) і зразу ж подавайте, обережно розклавши на кожну порцію однакову кількість бісквітної частини і шоколадного соусу. Подати можна з кулькою ванільного морозива і збитими жирними вершками.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)