преса

МАКО - УНІКАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ СУЧАСНОГО ПРОДУКТУ

13 лютого 2018

   До сьогодні багато хто сплутує м’які бутербродні маргарини із кондитерським жиром для кондитерської промисловості та випічки. Це два абсолютно різні продукти за приміненням, технологією та виробничим обладнанням. За часів Радянського Союзу м’яких маргаринів не було.
   Культура споживання м’яких маргаринів прийшла до нас із Заходу, там вона вища. Сьогодні бутербродних маргаринів  у Польщі,Чехії споживають в десятки разів більше, адже там дбають про своє здоров’я та обирають в щоденний раціон продукти корисні та якісні. . Згадаймо, яким дефіцитом були м’які маргарини RAMA!
   В чому ж секрет виготовлення м’яких бутербродних маргаринів? Технологія виробництва складна та унікальна, і полягає в тому, щоб з’єднати молекули води та олії при певному тиску, холоді та часі обробки.  І дуже важливе -  він дозріває  в особливих температурних умовах протягом кількох діб. За основу ТМ Мако взято рідну українську, найсмачнішу і найкориснішу, соняшникову олію. Смакові ж властивості забезпечуються за допомогою цукру, морської солі, лимонної кислоти, а біологічна цінність – за допомогою вітамінів А, Е  та D. 
   Бутербродні маргарини ТМ Мако –корисні та зручні у споживанні, їх легко намащувати на хліб навіть з холодильника. Вони ідеальні для бутербродів та гарнірів.
   Мако – ідеальний  бутербродний маргарин із соняшникової олії.

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)