преса

Ідеальна пропозиція від «Лорен». Професійні рішення для відмінної випічки.

31 березня 2014

    Сьогодні хлібобулочні і кондитерські вироби - не просто кулінарний артефакт, це ще й благодатне і безмежне поле для експерименту. Намагаючись вирватися за рамки жанру і там знайти новий смак, колір та запах, сучасні кондитери і хлібопекарі  навперебій пропонують ідеї, одна краще другої.  Хтось пече алкогольне печиво для дорослих, хтось -  овочевий кекс  для вегетаріанців, а хтось заряджає  маленьку булочку корисними речовинами - для тих, хто турбується про здорове харчування. Незважаючи на їх різноманіття, вимогливість і вибагливість споживачів постійно зростає, причому не тільки до якості , але і до асортименту. Широкий вибір професійних високотехнологічних маргаринів ТМ «Лорен» дає можливість сучасним виробникам розширити наявну лінійку виробів і створити продукт з новими споживчими властивостями. 
   Якість напряму залежить від властивостей основної сировини. Спеціалізований маргарин – невід’ємний і найвпливовіший компонент при виготовленні хлібобулочних і кондитерських  виробів, тому до його вибору необхідно віднестись уважно.
   Торгова марка «Лорен» (компанії «Імперія жирів») представлена цілою лінійкою професійних маргаринів, які відповідають вимогам сучасних технологій виробництва і мають свої беззаперечні переваги. 
Технологічні секрети і нові рішення з маргаринами ТМ «Лорен» 
   На базі лабораторії розвитку та вдосконалення технологій і виробництва, яка служить чудовим експериментальним майданчиком, постійно вивчається вплив професійних маргаринів  ТМ «Лорен» на якість ведення технологічного процесу і властивостей готових виробів.
   Було встановлено, що їх використання у виробництві дозволяє ефективніше здійснювати замішування тіста, в результаті чого знижується собівартість продукції. 
   При виготовленні дріжджового і пісочного тіста високі результати показав високотехнологічний маргарин столовий «Молочний  82%». Спеціально підібрана жирова основа і збалансований емульгуючий комплекс сприяють рівномірному розподілу всіх компонентів в тісті, підвищенню його стійкості до механічної обробки і здатності утримувати газ, до утворення пористості, хорошого об’єму, збереження форми готових виробів. Це дозволяє отримати продукти з покращеними споживчими властивостями, зі збереженням чудових смакоароматичних  властивостей після випічки. 
   Професійний маргарин столовий «Сонячний 72%» має широкий спектр застосування, і відрізняється високим ступенем аерації у порівнянні з аналогами, чудово збивається з цукром, не потребує розтоплення, також сприяє утворенню прекрасної рівномірної пористості, отримання розсипчастої структури і збереження високих органолептичних характеристик в готовому виробі. Своє широке застосування маргарин столовий «Сонячний  72%» має не тільки у виготовлені здобної випічки,пісочного печива і пісочних напівфабрикатів, але і виробництві кексів різних видів. У розрізі ціна-якість може бути відмінним  рішенням для виробника.
   Висока аераційна здатність (збивання) столових маргаринів «Молочний 82%» і «Сонячний 72%» забезпечує пісочному тісту розсипчастість, збільшення об’єму готових виробів, масляно-бісквітному – рівномірну  пористу структуру. Обидва маргарини дають можливість здешевлення рецептур. Збільшення рентабельності при їх використанні відбувається за рахунок зменшення кількості маргарину, введення в рецептуру більшої кількості води і, як наслідок, збільшення кількості борошна, як більш дешевої сировини, що дає додатковий вихід по масі. Також маргарини дозволяють зменшити внесення яйцепродуктів у рецептури, або повне їх виведення. Це особливо важливо для тих, хто виробляє пісну випічку, тому що наша продукція виготовляються тільки з високоякісної рослинної сировини.  Дані корегування рецептури дозволять максимально зберегти смакові й ароматичні показники та не погіршать органолептичні характеристики готового виробу, завдяки ізоляції вологи та інших летючих компонентів при випічці. 
   Сьогодні виробники листкових виробів , використовуючи  спеціалізовані маргарини для листкового тіста отримують певні переваги. Завдяки високотехнологічним властивостям маргаринів тісто володіє необхідною твердістю, пластичністю, готові вироби мають стабільну якість: велику кількість шарів, високий підйом, чітко виражені тонкі шари. При використанні не спеціалізованих маргаринів або вершкового масла виготовити листкові вироби з даними характеристиками неможливо.
   ТМ «Лорен» пропонує своїм клієнтам маргарин «Для листкового тіста №1 80%» і маргарин «Для листкового тіста 72%», які відповідають потребам прогресивних технологій виробництва. Саме ці продукти дають можливість виробникам виготовляти вироби різноманітних видів (дріжджові, бездріжджові, заморожені, пониженої калорійності та інші), розробляти сучасну продукцію, завойовувати нових споживачів і збільшувати об’єми виробництва.  
 Професійні маргарини для листкового тіста ТМ Лорен володіють необхідними властивостями пластичності в широкому діапазоні робочих рецептур та не поглинаються шарами тіста, що обумовлюється їх функціональними характеристиками, стабільно високою якістю та постійністю основних показників. Маргарини виробляються на основі переетерифікованих жирів, що дає перевагу при зберіганні. Вони більш стійкі при збереженні, і відповідно, готові вироби, в яких маргарини присутні, також найбільш стабільні в процесі зберігання.
  Маргарин «Для листкового тіста 72%» з пониженої жирністю за своїми властивостями не поступається високожировому аналогу. Може використовуватися як при виробництві традиційних рецептур, так і для інноваційних продуктів з пониженим вмістом жиру, що дозволить виробникам розширити свій асортимент без втрати смакових якостей.
 Особливою популярністю користується спеціалізований маргарин столовий «Кондитерський Преміум Люкс 82 %». За рахунок підвищеного ступеню збивання об’єднує в собі властивості маргарину для випічки, може застосовуватися для виготовлення кексів, масляних бісквітів, високоякісного пісочного печива різних видів, покращує структуру, збільшує об’єм готових виробів, уповільнює їх черствіння.
Проекти інновацій та розвитку.
   Успіх нашої компанії пояснюється стабільно високою якістю продукції, а також запуском інноваційних продуктів, потреба в яких зростає з швидким розвитком  хлібобулочної і кондитерської галузей. Тому у виробництво був запущений ще один вид  маргарин з пониженою жирністю - столовий «Для кремів 72%». Це - сучасний продукт, здатний забезпечити масове виробництво високоякісної тортової продукції, що відповідає всім технологічним вимогам і зростаючим смаковим уподобанням  споживача. Новинка ТМ «Лорен» відноситься до преміум - сегменту маргаринів і використовується для виробництва кондитерських кремів, кремових прикрас, з використанням цукрових сиропів, приготування  суфле та сирних мас.  
   Серед асортименту маргаринів ТМ «Лорен» варто звернути увагу й на  маргарин «Рідкий для промислового переробляння 40%». Це унікальний низькожирний  продукт  для  змащування форм і для випічки, виготовлений на основі рафінованої соняшникової олії. Містить велику кількість поліненасичених жирних кислот, багатий на природній вітамін Е.
Переваги використання даного виду маргарину при змащуванні форм:
- Досить нанести один тонкий шар для ефективного відділення тіста від форми
- Не змінює смак і запах випечених виробів
- Підходить для ручного, механічного та автоматичного нанесення
   Своє широке застосування  даний продукт знайшов також у виробництві хлібобулочних виробів (батонів, булок, сушок, баранок) і є  найбільш ефективним при виготовленні печива, кексів та  м’яких вафель.  Гарантує оптимальну технологічність виробництва, можливість здешевлення рецептур при збереженні високої якості виробів. Готова продукція на рідкому маргарині довго зберігає свіжість, не виникає згірклого присмаку, як це відбувається у випадку використання рослинної олії. Рекомендується застосовувати в дієтичному харчуванні. Маргарин дає змогу виробникам виготовляти продукцію для здорового харчування.
Пілотна установка: потенціал для розвитку.
   Поступово сучасний український споживач перестає вдовольнятися традиційними смаками хлібобулочної і кондитерської продукції і хоче бачити нові рецептурні рішення, які б відповідали його очікуванням. Попит на розробку індивідуальних рецептур виявився на стільки великим і актуальним, що народилася ідея створення на базі лабораторії  «Імперії жирів» пілотної установки. Таким чином, спеціалісти заводу мають перевагу – це безпека для виробництва, і унікальну можливість модернізації існуючого асортименту наших маргаринів, тестування на функціональність продукції, що випускається, відпрацювання технологічних параметрів виробництва і підбір нових інгредієнтів. Технологи пропонують свої креативні рішення і втілюють в життя ідеї наших клієнтів. А це в свою чергу дає можливість створити унікальні маргаринові продукти за індивідуальними рецептурами, які б відповідали тенденціям зростаючого різноманіття в асортименті наших партнерів.
ТМ  «Лорен» - Ваш надійний партнер в досягненні успіху!
  Політика компанії ТзОВ «Імперія жирів» досить гнучка.  Ми не тільки реалізуємо свою продукцію, але й  допомагаємо нашим клієнтам у їх прагненні вийти на новий рівень розвитку, створивши для них унікальний комплекс технологічного сервісу. Наші замовники можуть розраховувати  на: розробку нових видів спеціалізованих  маргаринів, отримання технологічного сервісу, розробку рецептур, випробування технологій і виробництва дослідних зразків продукції на основі професійних  маргаринів, контрольні тестування продукції, адаптацію на виробництві під потреби клієнта.
    Даний комплекс технологічного сервісу дозволяє нашим партнерам  підвищити ефективність свого виробництва, поліпшити якість продукції і розширити існуючий  асортимент, додавши в нього нові унікальні продукти, розроблені спільно з фахівцями компанії «Імперія жирів». Ми безперервно вдосконалюємося, щоб допомагати партнерам досягати успіху.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)