Кулінарна книга

Печиво «Віденське»

Печиво «Віденське»
Інгредієнти
  • Маргарин столовий «Сонячний 72%» 200 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор 250 г
  • Борошно пшеничне 180 г
  • Сода харчова – ½ чайної ложки
  • Варення – 1 склянка
  • Сіль – 1 щіпочка
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Розтопити на водяній бані маргарин. Додати до нього яйця, цукор, соду, сіль.

  • Крок 2

    Просіяти борошно і замісити круте тісто.

  • Крок 3

    Розділити його на дві частини. Одну частину (трохи менше) кладемо в морозилку на 15 хвилин.

  • Крок 4

    Другу частину тіста розкачати і викласти на змащений олією лист. Зверху намазати варенням.

  • Крок 5

    Тепер дістаємо з холодильника другу частину тіста і натираємо її на тертці поверх начинки. Після цього ставимо віденське печиво в духовку на 30 хвилин з температурою 180 градусів.

  • Крок 6

    Потім остудити і розрізати на шматочки.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)