Кулінарна книга

"ПЕЧЕНЯ З ГАРБУЗОМ"

Інгредієнти
  • м'якоть яловичини 500 г
  • картопля 5 шт.
  • маргарин «Сонячний 72%» ТМ Maselko 80 г
  • морква 2 шт.
  • гарбуз 300 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • бульйон м'ясний 300 мл
  • вино сухе червоне 100 мл
  • лист лавровий, перець чорний мелений, сіль за смаком
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Усі овочі очистити та нарізати кубиками.

  • Крок 2

    Обсмажити до золотистого кольору, посолити.

  • Крок 3

    Розігріти бульйон в каструлі, перекласти овочі.

  • Крок 4

    М’ясо порізати, обсмажити до золотої скоринки.

  • Крок 5

    Посолити, поперчити, залити вином та тушкувати 10 хв.

  • Крок 6

    Перекласти м’ясо в каструлю до овочів разом з залишками вина.

  • Крок 7

    Накрити кришкою, тушкувати 40 хв. За 10 хв. до готовності покласти лаврове листя.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)