Кулінарна книга

Паштет з квасолі

Паштет з квасолі
Інгредієнти
  • квасоля червона 300 г
  • горіхи волоські 150 г
  • часнику 3 зубчики
  • маргарин «Вершковий класичний 60%» ТМ Maselko 150 г
  • сіль, перець чорний мелений - за смаком
  • паприка солодка 1 ч.л.
  • коріандр мелений 1 ч.л.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Квасолю замочити на ніч у воді. На ранок воду злити і варити у чистій воді до готовності. Відвар не виливати.

  • Крок 2

    Горіхи волоські очистити і змолоти в блендері або кавомолці в порошок.

  • Крок 3

    Коріандр змішати з паприкою, сіллю і чорним перцем. Якщо у вас коріандр в зернах, потовкти його з іншими спеціями в ступці.

  • Крок 4

    Квасоля варену остудити і збити в блендері до однорідної маси. Щоб маса не була дуже сухою, додати в неї відвар з квасолі і перемішати. Замість квасолі дуже добре ще використовувати боби.

  • Крок 5

    Змішати в мисці квасоляну пасту, спеції і товчений часник. Додати мелені горіхи і перемішати все до однорідної пастоподібної маси. Якщо все ще буде сухувато, додати ще трохи квасоляного відвару.

  • Крок 6

    Робочу поверхню застелити харчовою плівкою і розподілити по ній квасолевий паштет, щоб вийшов шар товщиною в 1 см.

  • Крок 7

    Нанести шар маргарину поверх квасоляного паштету і розрівняти. Маргарин має повністю покривати квасоляну масу.

  • Крок 8

    Згорнути квасолевий паштет з маргарином рулетом, допомагаючи собі плівкою. Накрити плівкою рулет і остудити в холодильнику протягом 4 годин. Для ледачих господарок пропоную інший варіант - просто перемішати паштет з вершковим маргарином до однорідного стану.

  • Крок 9

    Подавати охолодженим паштет нарізаним скибочками на хлібі або тостах.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)