новини

Зустрічайте новинку серед професійних маргаринів - маргарин столовий «Український Екстра 82%»

8 вересня 2016

В  асортиментній лінійці ТМ «ЛОРЕН» з’явився ще один унікальний перспективний продукт для кондитерської промисловості, який відповідає всім технологічним вимогам і зростаючим смаковим уподобанням споживача.

Маргарин столовий «Український Екстра 82%» - спеціалізований високопрофесійний рослинний продукт, рекомендується для виробництва пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, кексів, тістечок та інших кондитерських виробів, при виробництві яких здійснюється збивання маргарину.

Маргарин уявляє собою суміш високоякісної натуральної, рафінованої, дезодорованої соняшникової олії та рослинних жирів у стверділому стані. Збалансована жирова основа і наявність у складі маргарину спеціально підібраного комплексу емульгаторів забезпечують наступні властивості:

  • дозволяє поліпшити реологічні властивості (еластичність, пружність, розтяжність) і газоутримуючу здатність тіста, також структурні характеристики готових виробів (пористість, розсипчастість);
  • максимально зберігає смако-ароматичні показники готового виробу за рахунок ізоляції вологи та інших летючих компонентів при випічці;
  • дає можливість отримувати продукцію з відсутністю холестерину;
  • максимальна можливість до поглинання повітря, що обумовлює високу здатність до аерації (дозволяє отримати пишну насичену повітрям масу);
  • оптимальна швидкість кристалізації (сприяє зменшенню міграції маргарину в виробах);
  • постійність структурно-механічних характеристик, сприяє створенню дрібнодисперсної системи, рівномірному розподілу маргарину серед інших рецептурних компонентів тіста;
  • вбирає більше води в масу (маргарин + цукор + вода), що дає можливість збільшити кількість борошна у відсотковому співвідношенні до маси;
  • забезпечує здешевлення рецептури за рахунок зменшення кількості маргарину, введення в рецептуру води і збільшення борошна, як більш дешевої сировини. Результати порівняльних випічок показують, що кількість борошна при роботі зі спеціалізованим маргарином можна збільшити на 20%, води - на 10%;
  • здатність утримувати воду і повітря дозволяє запобігти затягуванню печива і зменшити час випічки;
  • збільшення об’єму, додатковий вихід по масі готового виробу;
  • технологічність (не вимагає розплавлення, досить темперування при кімнатній температурі);
  • надає тісту пластичність і обмежує формування і набухання клейковини (тісто тривалий час не затягується);
  • наявність у складі спеціальних емульгаторів сприяє створенню дрібнодисперсної емульсії, уповільнює процес ретроградації крохмалю;
  • маргарин надає готовим виробам приємний аромат вершкового масла і смак домашньої випічки, завдяки тому, що в його складі присутня композиція термостабільних харчових ароматизаторів, які зберігають свої властивості протягом всього терміну придатності випічки;
  • рекомендована температура застосування при збиванні 14 ± 2ºС.

 

З метою зниження витрат багато підприємств намагаються перейти на дешевші інгредієнти, щоб у період мінливої ​​економічної ситуації не втратити свій прибуток. Якщо говорити про такий продукт, як пісочне печиво, то його якість і споживчі властивості дуже сильно залежать від жирового компонента, який використовують при його виробництві. Заміна універсального маргарину спеціалізованим рослинним маргарином столовим «Український Екстра 82%»  для пісочного тіста призведе до зниження собівартості, і в той же час відбудеться зміна властивостей продукту, як правило, в кращу сторону.

Спеціалізований маргарин  столовий «Український Екстра 82%»  дозволяє знизити дозування маргарину на 20% по відношенню до класичної рецептури. Заміщення маргарину в рецептурі водою і борошном дозволяє істотно скоротити витрати на інгредієнти. Також дає можливість скоротити час збивання до 5-6 хвилин, що безсумнівно прискорює виробничий цикл і забезпечує більший вихід готової продукції на одиницю часу.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)