Зустрічайте новинку серед професійних маргаринів - маргарин столовий «Для Кремів 72%»

Асортимент компанії «Імперія жирів» та торгової марки «Лорен» віднедавна поповнився новинкою – маргарином столовим «Для кремів 72%».
Нова розробка технологів професійних маргаринів ТзОВ «Імперія жирів» - ідеальна для приготування кремів та начинок для тортів, рулетів, суфле та інших кондитерських виробів. «Маргарин столовий «Для кремів 72%» - це надзвичайно сучасний продукт, здатний забезпечити масове виробництво високоякісної тортової продукції, що відповідає всім технологічним вимогам і зростаючим смаковим уподобанням споживача. Новинка ТМ «Лорен» використовується для виробництва кондитерських кремів, кремових прикрас, з використанням цукрових сиропів, приготування суфле, сирних мас. Наш маргарин столовий «Для кремів 72%» з пониженою жирністю володіє консистенцією і жирністю вершкового масла (спреду) і здатний повністю замінити ці продукти у даному сегменті без втрати якості кінцевого продукту» - зазначила головний технолог підприємства Неля Хомичук.
Серед найвагоміших переваг у використанні маргарину столового «Для кремів 72%» від ТМ «Лорен» є:
- тривалі терміни зберігання маргарину, які дозволяють збільшити термін придатності готових виробів
- за умови розробки та затвердження нової рецептури оздоблювального напівфабрикату, маргарин столовий "Для кремів 72%" може використовуватися для заміни маргарину столовий "Кондитерський Преміум Люкс" 82% жирності, без збільшення норм внесення по рецептурі. При цьому якість готового крему залишається високою.
- маргарин забезпечує підвищену збиваємість, пишність, хорошу формостійкість кремових прикрас і прошарованих виробів;
- при виготовленні кремового напівфабрикату маргарин столовий «Для кремів 72%» приймає таку саму кількість молочно-цукрового сиропу, як і його високожирний аналог і на 25% більше, ніж спред або вершкове масло, що дає можливість розробки економ рецептур. Маргарин «Для кремів 72%» має хорошу сумісність з різноманітними інгредієнтами і наповнювачами. А ще при виробництві він не потребує змін технологічних схем і обладнання.
Ми постійно вдосконалюємося для задоволення найвибагливіших потреб наших споживачів!