Маргарин столовий «Столичний 60%»

З чистим вершковим смаком широко використовується в хлібопекарському, кулінарному виробництві, в мережах ресторанного бізнесу.

  • Калорійність : 541 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 27-38°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність60%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

Цінність маргарину столового «Столичний 60%» ТМ «ЛОРЕН» полягає у:

- відсутності холестерину;

- високих смакоароматичних властивостях;

- оптимальній технологічності виробництва;

- збалансованості в його складі жирних кислот;

- підвищеній стабільності до окислення;

- високих смакоароматичних властивостях;

- оптимальній технологічності виробництва.

При виробництві хлібобулочних та інших борошняних виробів має ряд фізико-хімічних властивостей:

- надає м’якість;

- сприяє утворенню необхідної структури тіста і кінцевого продукту;

- сприяє утворенню повітря під час перемішування;

- передає тепло;

- сприяє затриманню процесу черствіння;

- добре збільшується в об'ємі при збиванні, тому може використовуватися для виробництва низькокалорійного печива та інших борошняних виробів;

- рекомендується використовувати для приготування заварного напівфабрикату: при випічці в середині утворюються характерні для даного виду тіста порожнечі.

 

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)