Маргарин столовий «Молочний 82%»

Високожирний (жирністю 82%) з приємним масляно-молочним смаком призначений для приготування борошняних, кондитерських, хлібобулочних виробів у промисловому виробництві та кулінарії. Маргарин універсальний та спеціально призначений для виготовлення пісочного печива відсадних сортів, кексів, пісочних напівфабрикатів і кондитерських виробів; має стабільний і високий коефіцієнт збивання, за рахунок чого збільшує об’єм готових виробів, надає їх структурі однорідність, розсипчастість, золотистий колір і ніжний масляний смак.

  • Калорійність : 741 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 27-38°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність82%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Маргарин столовий «Молочний 82%» ТМ «ЛОРЕН» гарантує високу якість готових виробів, оптимальну технологічність виробництва та можливість здешевлення рецептур при збереженні якості. Грамотне використання високоякісних рослинних жирів і рафінованої дезодорованої олії та їх композицій дозволило отримати корисну продукцію, яка відповідає сучасним уявленням про здорове харчування

Переваги у використанні:

- висока збиваємість з цукром у порівнянні з аналогами;

- процес формування виробів істотно полегшується;

- сприяє утворенню прекрасної рівномірної пористості та отримання розсипчастої структури в готовому виробі;

- високі органолептичні характеристики готового виробу, який довго не черствіє;

- збільшення рентабельності при використанні маргарину столового «Молочний 82%» відбувається за рахунок зменшення кількості маргарину, введення в рецептуру води і додаткової кількості борошна, як більш дешевої сировини, що дає додатковий вихід по масі. Дані корегування дозволяють максимально зберегти смакові та ароматичні показники та не порушують органолептичні характеристики готових виробів, завдяки ізоляції вологи та інших летючих компонентів при випічці.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)