Маргарин столовий "Кондитерський Преміум Люкс 82%"

Спеціалізований професійний маргарин, розроблений із врахуванням вимог до виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів. При розробці власних рецептур маргарин рекомендується для повної заміни вершкового масла в базових кремах. Даний продукт використовується при виготовленні начинок і прошарків тортів, рулетів і тістечок, суфле для тортів, а також кремових прикрас. Рекомендуємо застосувати для виготовлення високоякісного пісочного печива різних видів та інших кондитерських виробів.

  • Калорійність : 739 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 27-38°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність82%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- покращений масляно-вершковий смак;

- повна відсутність холестерину;

- тривалі терміни придатності готового напівфабрикату (до 120 годин);

- оптимальна технологічність;

- відсутність сезонних коливань по температурі плавлення і твердості;

- не потребує змін в технологічних схемах та обладнанні, дозволяє створювати кремовий напівфабрикат, який фактично не відрізняється за органолептичними та фізико-хімічними показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі;

- менша собівартість готової продукції при високій якості;

- при виготовленні кремового напівфабрикату приймає більшу кількість цукрового сиропу (на 25%), ніж вершкове масло;

- рівномірно з’єднується з какао-порошком і харчовими барвниками;

- має високі каркасоутворюючі властивості, що забезпечують формостійкість прошарованих виробів;

- за бажанням клієнта може бути вироблений білого кольору і з ароматом за вибором;

- завдяки оптимальному вмісту суміші жирів і комплексу емульгаторів маргарин має відмінні органолептичні властивості, забезпечує швидку збиваємість крему, високе водопоглинання, хорошу сумісність з різними інгредієнтами;

- за рахунок підвищеного ступеню збивання об’єднує в собі властивості маргарину для випічки та маргарину для кремів, може застосовуватися для виготовлення кексів, бісквітів, високоякісного пісочного печива різних видів, покращує структуру, збільшує об’єм готових напівфабрикатів, уповільнює їх черствіння.

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)