Маргарин столовий «Для кремів 72%»

Сучасний продукт, здатний забезпечити масове виробництво високоякісної тортової продукції, що відповідає всім технологічним вимогам і зростаючим смаковим уподобанням споживача. Маргарин використовується для виробництва кондитерських кремів, кремових прикрас з використанням цукрових сиропів, приготування суфле, сирних мас. Маргарин столовий «Для кремів 72%» з пониженою жирністю вершкового масла (спреду) і здатний повністю замінити ці продукти у даному сегменті без втрати якості кінцевого продукту.

  • Калорійність : 650 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 27-38°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність72%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- тривалі терміни зберігання маргарину дозволяють збільшити термін придатності готових виробів;

- за умови розробки та затвердження нової рецептури оздоблювального напівфабрикату маргарин столовий «Для кремів 72%» може використовуватися для заміни маргарину столовий «Кондитерський Преміум Люкс 82%» без збільшення норм внесення по рецептурі, при тому якість готового крему залишається високою;

- забезпечує підвищену збиваємість, пишність, хорошу формостійкість кремових прикрас і прошарованих виробів;

- при виготовленні кремового напівфабрикату маргарин столовий «Для кремів 72%» приймає таку саму кількість цукрового сиропу, як і його високожирний аналог і на 25% більше, ніж спред або вершкове масло, що дає можливість розробки спец рецептур;

- має хорошу сумісність з різноманітними інгредієнтами і наповнювачами;

- менша собівартість при високій якості кремових виробів;

- при виробництві не потребує змін технологічних схем і обладнання.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)