Маргарин столовий «Cонячний 72%»

З приємним вершковим смаком має широкий спектр використання - є універсальним в хлібопекарській, кондитерській промисловості, в мережі ресторанного господарства та домашній кулінарії. Маргарин спеціалізований, тому рекомендується його використовувати для виготовлення пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, тістечок.

  • Калорійність : 650 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 27-38°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність72%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- має високий ступінь аерації, чудово збивається з цукром, що обумовлює високі органолептичні властивості, забезпечує збільшення об’єму, додатковий вихід по масі, розсипчастість готових пісочних виробів;

- можливість введення додаткової кількості води і борошна, що дає змогу здешевлення рецептур;

- зменшення або виведення з рецептури яйцепродуктів;

- оптимальна технологічність виробництва;

- при виготовленні кондитерських виробів на основі маргарину столового «Сонячний 72%» не потрібне спеціалізоване обладнання.

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)