Маргарин рідкий для харчової промисловості жирністю 40%

Низькожирний (жирністю 40%), світло-жовтого кольору, з вершковим смаком, призначений для використання в хлібопекарському, кондитерському виробництві та кулінарії. Рекомендується для приготування різних видів тіста і змащування форм. Гарантує оптимальну технологічність виробництва, можливість здешевлення рецептур при збереженні високої якості готових виробів. Дозування: заміна рідким маргарином може бути як частково, так і 100%.

  • Калорійність : 362 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 17-36°С
  • Тара: пластикове відро
  • 10 кг
жирність40%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- багатий на вітамін Е, містить велику кількість поліненасичених жирних кислот, що дає можливість виготовляти з його використанням продукцію здорового харчування;

- значно дешевший за соняшникову олію та інші тверді маргарини;

- за бажанням клієнта може бути жовтим або білим, ароматизований ідентично-натуральним ароматизатором;

- при недовгостроковому зберіганні на складах можна не користуватися холодильним обладнанням;

- використання даного маргарину забезпечує гарне підняття дріжджових виробів;

- не потребує розтоплення перед використанням, що дає можливість скоротити операцію в технологічному процесі;

- підходить для ручного, механічного та автоматичного нанесення;

- універсальний продукт для тушкування та змащування форм при багаторазовій випічці виробів із різних видів тіста;

- має низьку карбонуючу здатність (непідгорання);

- сприяє затриманню процесу черствіння;

- маргарин розлитий в зручні пластикові 10-літрові відра для зберігання харчових продуктів.

 

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)