Маргарин м’який низькокалорійний «Ніжний 25%»

Маргарин м’який низькокалорійний «Ніжний 25%» виготовляється відповідно до вимог ДСТУ 4330:2004 «Маргарини м’які. Загальні технічні умови».

  • Калорійність : 227 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 25-36°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 13 кг
жирність25%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Універсальний продукт для виробництва недорогих борошняних кондитерських виробів. Відрізняється низьким вмістом жиру і високою мікробіологічною стабільністю. Має тривалий термін зберігання і оптимізований у технологіях виробництва низькожирних кондитерських виробів. Оптимальний жировий склад і висока якість спеціально підібраного емульгуючого комплексу забезпечують високі технологічні показники при виробництві борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів.

 Переваги у використанні:

- володіє відмінними органолептичними властивостями;

- застосовується у дієтичному харчуванні;

- маргарин м’який, не потребує розтоплення перед використанням;

- завдяки пластичності однаково розподіляється по всьому тісті, вводить повітря при перемішуванні;

- збалансована жирова фаза і комплекс емульгаторів забезпечують високу стабільність при механічній і тепловій обробках;

- забезпечує гарне підняття дріжджових виробів;

- сприяє утворенню необхідної структури готових виробів;

- надає колір і аромат готовому виробу;

- збільшує термін зберігання готової продукції.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)