Маргарин м'який низькокалорійний «Бутербродний 40%»

Низькокалорійний (жирністю 40%), світло-жовтого кольору, з приємним вершковим смаком широко використовується в хлібопекарському виробництві та кулінарії.

  • Калорійність : 362 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 25-36°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність40%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- володіє відмінними органолептичними властивостями;

- широко застосовується у дієтичному харчуванні;     

- забезпечує гарне підняття дріжджових виробів, має приємний смак і аромат готових виробів;

- маргарин м’який і не потребує розтоплення перед використанням, що дає можливість скоротити операцію в технологічному процесі;

- скорочується термін вистоювання дріжджових виробів;

- завдяки однорідній консистенції і пластичності, маргарин однаково розповсюджується по всьому тісті, вводить повітря при перемішуванні;

- є гарним замінником маргарину з більшою жирністю, якість виробів при цьому залишається високою, зберігається об’єм і вихід по масі, але, водночас, з'являється можливість економії на вартості сировини;

- сприяє утворенню необхідної структури готових виробів;

- універсальний продукт для тушкування та змащування форм;

- за рахунок збалансованості співвідношення жирової і водної фаз та правильно підібраних емульгаторів сприяє затриманню процесу черствіння.

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)