Маргарин для листкового тіста з масовою часткою жиру 72%

Застосовується для виготовлення повного асортименту високоякісних кондитерських і хлібобулочних виробів з листкового тіста. Маргарин для листкового тіста із пониженою жирністю 72% за своїми властивостями не поступається високожирному аналогу. Може використовуватися як при виробництві традиційних виробів, так і для інноваційних продуктів з пониженим вмістом жиру, що дозволить виробникам розширити свій асортимент без втрати смакових якостей.

  • Калорійність : 649 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 34-44°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 10 кг
жирність72%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- збалансована жирова фаза і емульгуючий комплекс забезпечують високу стабільність маргарину для листкового тіста з масовою часткою жиру 72% при підвищеній температурі та механічній обробці;

- рівномірно розподіляється в тісті і полегшує процес механічної обробки тіста;

- маргарин володіє високою твердістю водночас на ряду з високо пластичністю, що робить його універсальним у використанні;

- розділяє шари тіста і забезпечує однорідність структури і висоту готових виробів;

при виробництві листкового печива маргарин забезпечує рівномірність розподілу та незакарамелізованість цукрів начинки, чітке збереження форми виробів;

- зменшує ефект крихкості в готовому виробі та надає приємний натуральний масляно- вершковий смак і ванільний аромат, золотистий колір.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)