Маргарин для листкового тіста №1 з масовою часткою жиру 80%

Рекомендується для виготовлення класичних листкових виробів, круасанів, дріжджового тіста, а також для приготування листкового печива типу «Східні солодощі»

  • Калорійність : 720 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 34-44°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 10 кг
жирність80%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

Переваги у використанні:

- маргарин для листкового тіста №1 з масовою часткою жиру 80% володіє необхідними властивостями пластичності в широкому діапазоні робочих рецептур та не поглинається шарами тіста, що обумовлюється їх функціональними характеристиками, стабільно високою якістю основних показників;

- дозволяє виробляти заморожене листкове тісто і напівфабрикати з нього, які не втрачають своїх властивостей після розморожування;

- не потребує змішування з борошном;

- виконуючи функцію розділяючої плівки-бар’єра, маргарин не дозволяє злипатися шарам тіста на протязі всього процесу багатократного листування та розкатки;

- використання високотехнологічного маргарину для листкового тіста №1 з масовою часткою жиру 80% дозволяє отримати високоякісні листкові вироби, які при випічці дають високий підйом і чітко виражені тонкі шари, одночасно знизивши витрати;

- збільшує строки зберігання напівфабрикатів і готових виробів.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)