Кулінарна книга

Курячі грудинки з медом

Курячі грудинки з медом
Інгредієнти
  • 500 г курячих грудинок;
  • маргарин м’який середньокалорійний «Європейський 70%» ТМ Maselko;
  • 2 ст. л. меду;
  • чорний мелений перець, сіль, часник, імбир.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Помити курячі грудинки, просушити, посолити, поперчити, посипати імбиром і натерти грудинки часником (попередьо подрібненим в часничниці).

  • Крок 2

    Розігріти маргарин м’який «Маселко» ЄВРОПЕЙСЬКИЙ на сковорідці, додати до нього 2-ві столові ложки меду, періодично помішувати до повного розчинення меду в маргарині.

  • Крок 3

    Викласти м’ясо на сковорідку та смажити до готовності.

Готова страва

Скуштуйте це багате смаком м’ясо, порадуйте себе та своїх близьких.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)