Кулінарна книга

Курка з грибами в горщику

Курка з грибами в горщику
Інгредієнти
  • куряче філе 200 г
  • цибулина 30 г
  • консервовані шампіньйони 40 г
  • сметана 3 3 ст. л.
  • борошно 1 ч.л.
  • маргарин «Десертний особливий 40%» ТМ Maselko 20 г
  • свіжий кріп 5 г
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Підготувати продукти.

  • Крок 2

    Шматочки курки, подрібнену цибулю і гриби обсмажити на маргарині «Десертний особливий 40%» ТМ Maselko.

  • Крок 3

    Викласти в горщик.

  • Крок 4

    У цій же сковороді на слабкому вогні злегка обсмажити борошно.

  • Крок 5

    Влити сметану, додати подрібнений кріп, довести до кипіння.

  • Крок 6

    Викласти соус поверх м'яса.

  • Крок 7

    Закрити горщик кришкою і тушкувати при 180С. Через 30 хв страва буде готова!

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)