Кулінарна книга

Французький соус бешамель

Французький соус бешамель
Інгредієнти
  • Молоко - 500 мл,
  • Маргарин «Десертний особливий 40%» ТМ Maselko - 30 г,
  • Мускатний горіх - щіпка,
  • Чорний мелений перець - щіпка,
  • Борошно - 30 г,
  • Сіль - за смаком.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Ставимо на вогонь чисту каструльку з товстим дном і даємо маргарину розтанути.

  • Крок 2

    Тепер вимикаємо вогонь і трохи вводимо борошно пшеничне.

  • Крок 3

    Швидко збиваємо вінчиком борошно і масло.

  • Крок 4

    Потім знову поміщаємо соус на невеликий вогонь і продовжуємо помішувати приблизно 3 хвилини.

  • Крок 5

    По трохи, не перестаючи помішувати, починаємо вводити в соус молоко - починаємо зі 150 мл.

  • Крок 6

    Працюючи вінчиком, доливаємо ще третину від обсягу молока, передбаченого рецептом.

  • Крок 7

    Як тільки грудки зникнуть, виливаємо решту молока і залишаємо соус уваритися на 20 хвилин на повільному вогні. Приблизно за 4 хвилини до закінчення варіння приправляємо і солимо наш соус.

  • Крок 8

    Щоб Ваш соус бешамель був гарним і в ньому точно не було грудок протріть його через сито.

  • Крок 9

    Ось і все, тепер неперевершений соус бешамель можна сміливо використовувати за призначенням - для заправки салатів, приготування інших страв або соусів.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)