Кулінарна книга

Французька булочка

Французька булочка
Інгредієнти
  • Маргарин столовий «Десертний особливий 40%» ТМ Maselko 250 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Молоко - 1 склянка
  • Цукор - 1,5 склянки
  • Дріжджі сухі 1 ст. л.
  • Сіль - ½ чайної ложки
  • Борошно пшеничне - 2,5 склянки
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Тісто: в тепле молоко всипати дріжджі, сіль, яйця розтерти з 3 столовими ложками цукру, влити 125 грам розтопленого теплого маргарину, додати борошно і замістити щільне тісто, дати підійти хвилин 30.

  • Крок 2

    125 грам маргарину розтерти з цукром.

  • Крок 3

    Тісто розділити на три частини, розкачати в пласти товщиною 5 мм, змастити сумішшю маргарину та цукру, скрутити в рулет, розрізати на порційні рулетики.

  • Крок 4

    Кожен рулетик скріпити з одного боку і викласти на лист скріпленої стороною, можна посіпати кунжутом.

  • Крок 5

    Випікати при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)