Кулінарна книга

Еклери з заварним кремом

Еклери з заварним кремом
Інгредієнти
  • 1 стакан води
  • маргарин «Вершковий класичний 60%» ТМ Maselko 100 г
  • 1 склянка борошна (утрамбований )
  • яєць 5 шт.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Закип'ятіть в невеликому посуді воду, покладіть туди маргарин. Помішуйте, поки він повністю не розтане. Потім приберіть посуд з вогню, всипте борошно і дуже ретельно розмішайте ложкою до однорідної маси. Охолодіть тісто до кімнатної температури. Далі, забиваючи в посуд з тестом по одному яйцю, збити масу руками. Тісто має тягнутися.

  • Крок 2

    Приготуйте деко — злегка змастіть його маргарином і присипте борошном.

  • Крок 3

    Кондитерським шприцом видавлюйте на деко коржі розміром з 5-ти копійкову монету.

  • Крок 4

    Тепер ставимо деко в розігріту духовку і випікаємо наші заварні еклери при температурі 180 градусів. Важливо: температуру в процесі випічки не міняти і духовку протягом 10 хвилин не відкривати! Коли еклери стануть золотисто-коричневими — вони готові. Приблизний час випікання — 15-20 хвилин.

  • Крок 5

    Готові заварні еклери відразу зняти з дека, акуратно підчепивши їх лопаткою. Потім тістечка розрізати навпіл, начинити заварним кремом або кремом зі згущеного молока. Зверху можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю.

Готова страва

Заварний крем для еклерів

Інгредієнти:

 500 мл молока

 200 г цукру

 4 жовтки

 50 г просіяного борошна

 1 ч.л. ванільного цукру

Спосіб приготування:

 Закип'ятіть молоко. Яєчні жовтки збийте з цукром, борошном і ваніллю. Влийте в них тонкою цівкою гаряче молоко, добре перемішайте і поставте на вогонь. Варіть до загусання.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)