Кулінарна книга

Еклери кавові

Еклери кавові
Інгредієнти
  • Маргарин столовий «Вершковий класичний 60%» ТМ Maselko 80 г
  • Борошно пшеничне 180 г
  • Вода 200 мл
  • Яйце куряче 8 шт.
  • Сіль - щіпка
  • Молоко 500 мл
  • Крохмаль 20 г
  • Кава чорна 6 ст. л.
  • Цукрова пудра 175 г
  • Ванілін - за смаком
Спосіб приготування
  • Крок 1

    У невелику каструлю налити воду, додати маргарин і сіль, довести до кипіння і зняти каструлю з вогню. У гарячу рідину засипати борошно і перемішати до однорідності. Знову поставити на вогонь і нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки тісто не почне відходити від стінок каструлі і не утворює ком. Дати тісту охолонути, додати по одному 5 яєць, ретельно перемішуючи.

  • Крок 2

    Прогріти духовку до 220 градусів.

  • Крок 3

    Аркуш паперу для випічки змастити жиром. На нього викласти тісто за допомогою ложечки або кондитерського шприца.

  • Крок 4

    Випікати 10-15 хвилин, а потім зменшити температуру до 200 градусів і залишити ще на 15 хвилин.

  • Крок 5

    Вийняти еклери з духовки і дати охолонути.

  • Крок 6

    З'єднати цукрову пудру, крохмаль, ванілін, яйця і молоко і збивати на паровій бані до тих пір, поки маса не загусне. До кінця збивання влити тоненькою цівкою кави. Після того, як маса загусне, зняти її з вогню і продовжувати збивати до повного охолодження.

  • Крок 7

    Еклери розрізати і наповнити кавовим кремом.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)