Кулінарна книга

Десерт «Манний» в мультиварці

Десерт «Манний» в мультиварці
Інгредієнти
  • Манка — 1 склянка 200 г
  • Цукор — 1 стакан 200 г
  • Яйця 3 шт.
  • Маргарин столовий «Десертний особливий 40%» ТМ Maselko 125 г
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Розтопимо маргарин в мультиварці, це можна зробити включивши будь-яку програму або режим «Підігрів», змащувати маргарином дно каструлі для випічки нам вже не знадобитися.

  • Крок 2

    Розіб’ємо в миску 3 яйця. В яйця додамо цукор і добре перемішати міксером, віночком або звичайною ложкою.

  • Крок 3

    В отриману суміш додаємо стакан манки. Ретельно перемішуємо. У завершенні приготування в суміш додаємо розтоплений маргарин, знову перемішуємо.

  • Крок 4

    У каструльку мультиварки викладаємо отриману масу. Вибираємо програму «Випічка», будемо випікати 60 хвилин.

  • Крок 5

    Після закінчення програми відкриваємо кришку мультиварки і даємо пирогу охолонути хвилин 5-10 і витягуємо.

Готова страва

Інгредієнти для «шоколадної помадки»:

Молоко – 4 ст.л.;

Цукор – 4 ст.л;

Какао-порошок – 2 ст.л.;

маргарин столовий «Сонячний 72%» ТМ Maselko — 50г

Спосіб приготування шоколадної помадки:

Молоко, цукор і какао нагріти до густої консистенції.

Охолодити і збити з маргарином. Готовою помадкою полити манний пиріг.

 

 

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)