Кулінарна книга

Бутерброд з оселедцем по-українськи

Бутерброд з оселедцем по-українськи
  • 1 порція
    Швидко, зрозуміло, смачно та поживно!
Інгредієнти
  • 2 філе оселедця;
  • чорний хліб (типу Бородинського);
  • 400 г маргарину м’якого низькокалорійного «Бутербродний 40%» ТМ Maselko;
  • пучок зеленої цибулі;
  • 2 огірки;
  • 2 помідори;
  • кріп чи петрушка.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Філе оселедця нарізати невеличкими шматочками. З огірків зняти шкірку, нарізати їх довгими полосочками, порізати помідори. Дрібно посікти зелену цибулю.

  • Крок 2

    Порізати хліб, намазати його маргарином м’яким «Маселко» БУТЕРБРОДНЕ, щедро посипати цибулею. На кожну скибку хліба покласти декілька шматочків оселедця, 3 шматочки огірка та помідора і прикрасити зеленю.

Готова страва

Смачного!

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)