Кулінарна книга

Айнтопф (горщики) з печінкою

Айнтопф (горщики) з печінкою
Інгредієнти
  • 370 г моркви;
  • 370 г печінки теляти;
  • 50 г маргарину м’якого низькокалорійного «Фірмовий 50%» ТМ Maselko;
  • 1-на велика цибулина;
  • 750 г картоплі;
  • сіль, перець, зелень.
Спосіб приготування
  • Крок 1

    Нарізати моркву кружечками, а печінку кубиками і перемішати.

  • Крок 2

    Підсмажити в гарячому маргарині м’якому «Маселко» ФІРМОВОМУ дрібно порізану цибулю, додати порізану шматочками сиру картоплю і суміш печінки та моркви, заправити прянощами і залити кип’яченою водою, щоб вона злегка покривала всі продукти. Варити до готовності в закритій посуді.

Готова страва

За бажанням заправити засмаженою мукою і посипати зеленню.

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)