НОВИНКА !!! Маргарин столовий «Український екстра 82%»

Спеціалізований високопрофесійний рослинний продукт рекомендується для виробництва пісочного печива різних видів, пісочних напівфабрикатів, кексів, тістечок та інших кондитерських виробів, при виробництві яких здійснюється збивання маргарину. Маргарин являє собою суміш високоякісної натуральної, рафінованої, дезодорованої соняшникової олії та рослинних жирів у стверділому стані. Збалансована жирова основа і наявність у складі маргарину спеціально підібраного комплексу емульгаторів забезпечують високі властивості даного продукту.

  • Калорійність : 741 кКал/100 г
  • Температура плавлення: 27-38°С
  • Тара: гофро-ящик
  • 20 кг
жирність82%

Нам важлива ваша думка, оцініть наш продукт, будь-ласка

 

Переваги у використанні:

- маргарин дозволяє поліпшити реологічні властивості (еластичність, пружність, розтяжність) і газоутримуючу здатність тіста, також структурні характеристики готових виробів (пористість, розсипчастість);

- максимально зберігає смако-ароматичні показники готового виробу за рахунок ізоляції вологи та інших летючих компонентів при випічці;

- дає можливість отримувати продукцію з відсутністю холестерину;

- максимальна можливість до поглинання повітря, що обумовлює високу здатність до аерації (дозволяє отримати пишну насичену повітрям масу);

- оптимальна швидкість кристалізації (сприяє зменшенню міграції маргарину в виробах);

- постійність структурно-механічних характеристик, сприяє створенню дрібнодисперсної системи, рівномірному розподілу маргарину серед інших рецептурних компонентів тіста;

- вбирає більше води в масу (маргарин + цукор + вода), що дає можливість збільшити-кількість борошна у відсотковому співвідношенні до маси;

- забезпечує здешевлення рецептури за рахунок зменшення кількості маргарину, введення в рецептуру води і збільшення борошна, як більш дешевої сировини. Результати порівняльних випічок показують, що кількість борошна при роботі зі спеціалізованим маргарином можна збільшити на 20%, води - на 10%;

- здатність утримувати воду і повітря дозволяє запобігти затягуванню печива і зменшити час випічки;

- збільшення об’єму, додатковий вихід по масі готового виробу;

- технологічність (не вимагає розплавлення, досить темперування при кімнатній температурі);

- надає тісту пластичність і обмежує формування і набухання клейковини (тісто тривалий час не затягується );

- наявність у складі спеціальних емульгаторів сприяє створенню дрібнодисперсної емульсії уповільнює процес ретроградації крохмалю;

- маргарин надає готовим виробам приємний аромат вершкового масла і смак домашньої випічки, завдяки тому, що в його складі присутня композиція термостабільних харчових ароматизаторів, які зберігають свої властивості протягом всього терміну придатності випічки;

- рекомендована температура застосування при збиванні 14 ± 2°С.

 

Презентація компанії

Завантажити презентацію — Презентація компанії Імперія жирів.pdf (3699 kb)